SERVICES REFERENCER PUBLIKATIONER FAQ LINKS KONTAKT
Stabilisering af gulv

Synker hele eller dele af dit stuegulv? Eller har du et industrigulv, hvor nogle sektioner vipper, eller hvor dele af det synker? Når et gulv synker/vipper, er det typisk fordi, jordlag under gulvet har konsolideret sig – dvs. at jordens volumen er blevet mindre. Her kan vi hjælpe med Uretek Metoden®uden opgravning, hurtigt og hensynsfuldt.

Uretek Metoden® er baseret på et tokomponent materiale, der hedder Uretek GeoPlus®, som vi injicerer ned i jordlag under gulvet via rør med en diameter på 12 mm. I jorden blander Uretek GeoPlus® sig øjeblikkeligt med jorden, samtidig med at der sker en kraftig ekspansion – dermed udfyldes alle hulrum, og jorden bliver komprimeret.

Ekspansionskraften på op til 1.000 t/m2 medfører, at vi både kan stabilisere og løfte et gulv – ofte tilbage til oprindeligt niveau. Endvidere betyder ekspansionskraften i Uretek GeoPlus®, at du kan blive dine sunkne gulve kvit uden store gener.

I beboelsesejendomme kan møbler blive stående, og du kan blive boende, så hverdagen kan fortsætte næsten normalt. I produktions- og lagerhaller kan f.eks. tunge lagerreoler, maskinfundamenter og industrimaskiner blive stående – stop af produktion og dermed af omsætning/indtjening er ikke nødvendig.

Det ligger os på sinde at udføre vores arbejde så hensynsfuldt som muligt, men vi er nødsaget til at bore huller på 14-16 mm, hvorigennem vi injicerer Uretek GeoPlus®.

I forbindelse med trægulve borer vi hullerne steder, der virker mindst skæmmende – f.eks. under fodpaneler. Vi afslutter vores arbejde med at sætte træpropper af en matchende træsort i hullerne. Ved klinkegulve borer vi typisk huller til vores rør i fuger mellem fliserne, og huller, der er boret i gulve af beton, lukker vi med epoxy eller hurtigtørrende beton.

Se også, hvordan vi renoverer fuger i betongulve
Se nogle referencer for arbejder udført ved
træ- og klinkegulv og ved industrigulve.
Forside Uretek
Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Tlf. 70 20 33 01
Fax 70 20 33 06

info@uretek.dk
Om Uretek
Vi er specialister i opgravningsfri, hensynsfulde og hurtige
stabiliserings- og funderingsløsninger. Vi har over 30 års
international erfaring og samarbejder med firmaer i mere end 70
lande. På verdensplan har Ureteknetværket løst mere end 100.000
opgaver fra små private projekter til store industrielle projekter.
Besøg os her
Uretek LinkedInUretek YouTube