SERVICES REFERENCER PUBLIKATIONER FAQ LINKS KONTAKT
Stabilisering af vej

Veje, busholdepladser, landingsbaner og andre dele af vores infrastruktur skal vedligeholdes – og det giver ofte forstyrrende vejarbejde og afspærringer. Én årsag til behovet for vedligeholdelse er sætningsskader, som kan skyldes mange ting (se evt. her).

Med Uretek Metoden® kan vi imidlertid mindske forstyrrelser ved udbedring af sætningsskader: vi stabiliserer/løfter sunkne dele af veje, landingsbaner, samlinger mellem vej og bro osv. uden opgravning, mere hensynsfuldt og hurtigere end nogen anden metode.

Uretek Metoden® er baseret på et tokomponent materiale, der hedder Uretek GeoPlus®, som vi via rør på 12 mm injicerer ned under den flade, der skal stabiliseres. Uretek GeoPlus® blander sig øjeblikkeligt med jorden, samtidig med der sker en kraftig ekspansion – og dermed udfyldes alle hulrum under fladen.

Som følge af en ekspansionskraft på op til 1.000 t/m2 kan vi ofte både stabilisere og løfte en given flade (ofte tilbage til oprindeligt niveau). Såfremt vi efter aftale løfter på fladen, overvåger vi processen med nivelleringslasere. Uretek GeoPlus® færdigekspanderer hurtigt i jorden, hvorved vi opnår en bæreevne i materialet, der er på højde med ekspansionskraften (på op til 1.000 t/m2).

Vi er med Uretek Metoden® og vores mobile anlæg i stand til at udføre omfattende renoverings- og stabiliseringsarbejde hele året, og vi udfører arbejdet på kort tid – vi sparer bl.a. tid ved, at der efter vores arbejde ikke skal lægges ny belægning osv. Klik her for at se flere fordele ved Uretek Metoden®.

Se, hvordan vi med Uretek Metoden® stabiliserer et fundament
Klik her og se nogle af vores udførte projekter under 'Referencer'
Forside Uretek
Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Tlf. 70 20 33 01
Fax 70 20 33 06

info@uretek.dk
Om Uretek
Vi er specialister i opgravningsfri, hensynsfulde og hurtige
stabiliserings- og funderingsløsninger. Vi har over 30 års
international erfaring og samarbejder med firmaer i mere end 70
lande. På verdensplan har Ureteknetværket løst mere end 100.000
opgaver fra små private projekter til store industrielle projekter.
Besøg os her
Uretek LinkedInUretek YouTube